preload

Rädda Engelbrekt på Sergels Torg

Idag har vi varit på Sergels torg i 4 timmar med plakat och delat ut flyers. Vi fanns med runt om publiken till både Statsminister Reinfeldt och Mona Sahlin.

Vi var där för att ställa en fråga till Stadsbyggnadsborgarrådet Kristina Alvendahl. När hon såg våra skyltar och utdelning av våra flyers ignorerade oss och verkade tappa lite humör…. Hon verkar vara en politiker som ej vill ta diskussion om beslut hon tagit, trots att vi föräldrar till barn på Engelbrektsskolan och boende i Stockholm vill diskutera med våra folkvalda. Hon pratade i alla fall några minuter och tog bara 5-7 frågor från Expressen (lamt) sen var det tack & hej. Hon stängde av micken och “drog”.

Det var max 15 pers inkl Expressen som lyssnade samtidigt = tomt, se bild

Övrigt – bra bemötande mot oss i Miljöpartiets, Vänsterns och Centerns valstugor. Moderaternas folk ville inte snacka alls med oss????!