preload

Skarp kritik mot skolflytt ...

Skrivet: Sep 23, 2011

Nu riktas skarp kritik mot flytten av Engelbrektsskolan. Föräldrar vittnar om brister i säkerheten, undermålig skolmat och om lokaler som inte är anpassade för skolbarn. Skolledningen ser nu över om något behöver förändras.

Östermalmsnytt 24–30/9 2011, sidan 5: http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/6842 och http://www.direktpress.se/ostermalmsnytt/Nyheter1/Missnoje-efter-flytten-av-Engelbrektsskolan/

Läs mer

Byggbolag får fördelar på barnens bekostnad ...

Skrivet: Sep 13, 2011

Insändare i “Mitt i Östermalm” tisdag 13 september 2011, sid. 2: http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_miio# eller http://www.mitti.se/?p=tidn&t=ostermalm

Saxat ur insändaren: “En oberoende juridisk genomgång av markanvisningsavtal, värdebedömning och ekonomiska kalkyler visar att Staden har kringgått lagar och avtal och sålt skolgården för en spottstyver till byggbolaget Veidekke. Varför har Staden ensidigt gynnat Veidekke på elevernas, medborgarnas och skattebetalarnas bekostnad?”

Läs mer

Varför ljuger Stockholms tjänstemän och politiker? ...

Skrivet: Sep 09, 2011

DEBATT. Den 24 augusti började Stockholms stad att evakuera ett tusental skolelever från Engelbrektsskolan till provisoriska lokaler. Denna evakuering är nödvändig uteslutande till följd av att vissa tjänstemän och politiker väljer att ljuga för att gynna byggkoncernen Veidekke. Det skriver föreningen Rädda Engelbrekts Carl-Filip Henriksson och Ylva Hedenquist i en debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

Läs artikeln här: http://politikerbloggen.nyheterna.se/2011/09/09/47123/

Läs mer